Veel websites die hedendaags de lucht in gaan, zijn ongeschikt om een optimaal rendement uit te halen. Vaak zijn het websites die gebruikt worden als een digitaal visitekaartje, het plaatsen van blogs, of de start van een nieuwe webshop. Er is door de webdesigners vaak veel tijd gestoken in het ontwerpen van de website. Echter wordt hier het meest noodzakelijke gedeelte vergeten: online marketing. Online marketingkennis is noodzakelijk voor succes op het internet.

Een website, maar nu?
Veel ondernemers zullen na een flinke investering in een nieuwe website of webshop tegen het probleem aanlopen dat de bezoekers en vindbaarheid uit blijft. Een prachtig uitziende website waar veel in is geïnvesteerd, maar waar uiteindelijk de bezoekersaantallen van wegblijven. Wat nu?

“Goede online marketing is onmisbaar voor een professionele website”

Er zijn diverse manieren om meer bezoekers naar de website te krijgen. Ten eerste is de zichtbaarheid belangrijk, op welke manieren kunnen potentiële bezoekers bereikt worden? Hier zijn zowel gratis mogelijkheden voor te bedenken, als mogelijkheden waarin geïnvesteerd moet worden. Daarnaast moet de website voldoen aan een aantal essentiële zaken om ook maar enigszins vindbaar te zijn voor potentiële bezoekers. Elke professionele website heeft een online marketing strategie en aanpak nodig om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Populaire vormen van online marketing die Media & Internet aanbiedt:

– Zoekmachine optimalisatie (SEO)
– Zoekmachine Marketing (SEA)
– E-mailmarketing
– Social Media ondersteuning

Media en internet heeft de kennis in huis om een website op maat te ontwerpen, ontwikkelen,  en daarbij ook te optimaliseren. Onze webdesigners werken nauw samen met de online marketeers om het hoogste rendement te kunnen halen uit uw website. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en wat een investering op kan gaan leveren? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen te bespreken.

Media & Internet

Media & Internet

Media & Internet is in 2011 opgericht door Hans Priems en biedt klanten totaaloplossingen op het gebied van websites, webshops, online marketing en campagnes. Bij ons kunt u altijd terecht voor een betrouwbaar en persoonlijk service. Samen met klanten kijken wij naar de beste inzet van onze middelen om het maximale uit de wensen en doelen van klanten te halen.