Ontwerpstudio

Bent u op zoek naar een nieuw logo, huisstijl of ontwerp voor uw drukwerk? Wilt u uw huidige logo in een modern jasje steken, maar heeft u geen mogelijkheid om zelf een ontwerp te maken? Dan is onze ontwerpstudio een mooie service voor u! Onze grafisch vormgevers gaan graag aan de slag om een passend ontwerp voor u te maken. Wij gaan aan de slag om uw wensen om te zetten in een passend ontwerp.

Laat het ontwerpen maar aan ons over

Wij zorgen voor een perfect ontwerp op maat, geheel naar uw ideeën en wensen. Een ontwerp kan van alles zijn. Een ontwerp voor uw website of webshop, een spandoek of banner, een nieuw logo of een compleet nieuwe huisstijl, onze specialisten staan voor u klaar. Wij maken een passend ontwerp voor elke toepassing en gaan alleen voor het beste resultaat.

Nog geen logo?

Heeft u nog geen logo? Geen probleem. Wij kunnen ook voor u een logo of zelfs de complete huisstijl ontwerpen. Samen met u gaan we kijken naar de invulling en zullen wij het proces met u samen aangaan. Zo komen we tot het beste logo of ontwerp, geheel naar uw eisen en wensen.

Scherpe tarieven

Het ontwerp uit handen geven hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor onze ontwerpstudio betaalt u een tarief van €17,50 per kwartier.

Neem contact met ons op

Logo’s, gemaakt door Media & Internet

Hieronder vindt u een collectie logo’s, die wij voor onze klanten gemaakt hebben. De logo’s zijn zo gemaakt dat ze zowel voor web als voor drukwerk geschikt zijn.