Uw eigen online winkel

Start vandaag nog met het aanbieden
van uw producten in uw eigen webshop

 

Responsive design

Al uw producten kunnen ook op mobiel en tablet gekocht worden door klanten

1
1

Webshops worden steeds populairder en winnen in rap tempo terrein van de fysieke winkel. zo’n 91% van alle Nederlanders heeft in 2016 minimaal 1 keer online een aankoop gedaan. Ruim 4 op de 10 consumenten zegt aankopen te doen via een mobiel apparaat en 80% geeft zelfs de voorkeur aan een webshop die goed toonbaar is op mobiele apparaten, zoals tablets en smartphones. Met een responsive webshop heeft u een webshop die op allerlei formaten van verschillende apparaten weergegeven kan worden. Bij Media & Internet bouwen wij webshops op responsive framework waardoor u verzekerd bent dat zowel de webshop als de inhoud optimaal getoond wordt.

WooCommerce

De eCommerce plugin WooCommerce werkt op het WordPress CMS systeem. WooCommerce is erg uitgebreid en zorgt ervoor dat u uw producten makkelijk en snel kunt plaatsen en verkopen. De plugin is geadviseerd voor de wat kleinere webwinkels en starters die snel en veilig hun producten online willen gaan aanbieden. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk, waardoor u zelf kleinere aanpassingen gemakkelijk kan verrichten.

Magento

Magento is een erg uitgebreid CMS met talloze mogelijkheden. Met Magento kunt u uw webwinkel compleet zelf vormgeven en zijn alle producten op diverse manieren aanpasbaar. Magento is bedoeld voor de grotere webwinkels en de wat meer ervaren gebruikers die (veel) producten in vele variaties willen aanbieden. Magento kan eventueel ook aan een kassasysteem gekoppeld worden. Via Magento kunnen wij maatwerk oplossingen bieden.

Extra opties

De webshop pakketten kunnen uitgebreid worden met verschillende extra opties. Wij kunnen uw webshop bijvoorbeeld meertalig maken, of we kunnen een klantrecensie systeem toevoegen waardoor uw klanten een productrecensie kunnen achterlaten. Deze kunt u bij de aanvraag opgeven. Zo kunt u uw eigen pakket zelf samenstellen en kunnen wij voor u aan de slag.

Klik op de extra opties in onderstaande tabel of op onderstaande button voor een totaaloverzicht.

Bekijk onze extra opties

Servicecontracten vanaf €22,50 p/m

Laat het onderhoud van uw webshop aan ons over! Al vanaf €22,50 per maand zorgen wij ervoor dat uw webshop op de laatste softwareversies draait en dat uw plug-ins altijd up-to-date blijven. Ook kunt u ervoor kiezen voor wat meer extra’s, zoals een servicecontract waarin ook kleine aanpassingen aan uw online winkel of zoekmachine optimalisatie zit.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over onze servicecontracten.

Bekijk onze servicecontracten