Startklare website

U kunt gelijk aan de slag met onze
gebruiksvriendelijke software

 

Responsive design

Uw website is perfect zichtbaar op alle soorten laptops, tablets en smartphones

1
1

Met ons CMS systeem kunt u gelijk zelf aan de slag. Een tekst aanpassen of een foto toevoegen is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij laten u op kantoor graag de mogelijkheden zien en geven u graag informatie over het werken met ons CMS systeem.

Complete website vanaf €1895

Bent u op zoek naar een complete website voorzien van de laatste technieken en voor een gunstige prijs? Bij ons heeft u al een complete, startklare site vanaf €1895! Wilt u meer uit uw site halen? Kies dan voor het Website Pro pakket en profiteer van extra’s zoals Google Analytics en extra pagina’s voor op uw site.

Beide pakketten staan hieronder in detail beschreven. Klik op de optie aan de linkerkant voor meer informatie.

Responsive design

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een tablet of een smartphone, en gemiddeld komen 2 op de 3 bezoekers via een mobiel apparaat op een site. Wij zorgen ervoor dat de inhoud van uw site perfect weergegeven wordt op alle apparaten, zodat u geen potentiële klanten misloopt.

Bij ons bent u standaard verzekerd van een responsive website, waardoor de site en de inhoud altijd perfect worden weergegeven.

Extra opties

Beide pakketten zijn uitbreidbaar met extra opties, zoals uw website meertalig maken, een social media pagina laten inrichten, via Google AdWords gaan adverteren of extra formulieren toevoegen. Deze kunt u bij de aanvraag opgeven. Zo kunt u uw eigen pakket zelf samenstellen en kunnen wij voor u aan de slag.

Klik op de extra opties in onderstaande tabel of op onderstaande button voor een totaaloverzicht.

Bekijk onze extra opties

Servicecontracten vanaf €22,50 p/m

Laat het onderhoud van uw site aan ons over! Al vanaf €22,50 per maand zorgen wij ervoor dat uw site op de laatste softwareversies draait en dat uw plug-ins altijd up-to-date blijven. Ook kunt u ervoor kiezen voor wat meer extra’s, zoals een servicecontract waarin ook kleine aanpassingen aan uw website of zoekmachine optimalisatie zit.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over onze servicecontracten.

Bekijk onze servicecontracten