lokaal gevonden worden?
Uit onderzoek is gebleken dat 97% van de consumenten internet gebru
ikt om lokale bedrijven te vinden. Voor bedrijven die belang hebben bij lokale klanten is het om deze reden enorm belangrijk om lokaal goed vindbaar te zijn op het internet. Er zijn diverse tools die uw lokale vindbaarheid via het internet kunnen verhogen.

Google places
Zoals de naam al aangeeft, valt Google places onder de zoekmachine Google en is het hiermee de belangrijkste tool om de lokale vindbaarheid te verbeteren. Google places zorgt voor een gratis lokaal platform dat uw bedrijf op de kaart zet. Het is hierbij onder andere mogelijk om foto’s, adresgegevens, openingstijden en informatie toe te voegen van uw bedrijf. Daarnaast kan het bedrijf ook gepromoot worden door middel van advertenties op Google. Wanneer er klanten binnen de opgegeven afstand zoeken op aangegeven zoekwoorden, zorgt Google ervoor dat uw bedrijf mooi gepromoot wordt. Naast de vindbaarheid kunnen klanten uw bedrijf makkelijker online beoordelen en aanbevelen aan vrienden en kennissen op het internet. Met Places Zakelijk is gemakkelijk in te zien hoe er over het bedrijf geschreven wordt. Hier kan vervolgens op worden geanticipeerd.

Foursquare
Foursquare is een locatie gebonden social network dat vooral wordt gebruikt door consumenten met een Smartphone. Hierbij is het voor gebruikers mogelijk om in te checken op een locatie, waar vervolgens punten, badges en burgemeesterschappen mee te verdienen vallen. Door een koppeling met andere Social Media wordt uw naam nog verder verspreid. Vrienden op Foursquare kunnen inzien waar iemand ooit is ingecheckt en andersom. Ook wordt er onder andere aangegeven welke andere personen er zijn of waren ingecheckt op dezelfde locatie. Hier kunnen vervolgens recensies aan worden gehangen. Dit maakt het voor gebruikers extra leuk om in te checken bij een locatie en u ontvangt gratis recensies.

Aanwezigheid op Foursquare kan dus gratis naamsbekendheid opleveren nadat gebruikers inchecken op uw locatie en daarmee uw naam en bijbehorende bedrijfsinformatie zichtbaar wordt voor alle vrienden. Foursquare biedt bedrijven, instellingen en evenementen de mogelijkheid om gebruikers die inchecken te belonen bij een check-in. Dit kan het nog aantrekkelijker maken voor gebruikers om in te checken.

Lokale marketing verzorgt door Media & Internet
Media & internet kan ervoor zorgen dat u gemakkelijk gevonden wordt in uw eigen regio. Wij kunnen buiten deze gratis tools nog diverse middelen toepassen om uw lokale vindbaarheid/naamsbekendheid te verbeteren.
Zo bent u altijd een stapje voor op de concurrentie. 

Media & Internet

Media & Internet

Media & Internet is in 2011 opgericht door Hans Priems en biedt klanten totaaloplossingen op het gebied van websites, webshops, online marketing en campagnes. Bij ons kunt u altijd terecht voor een betrouwbaar en persoonlijk service. Samen met klanten kijken wij naar de beste inzet van onze middelen om het maximale uit de wensen en doelen van klanten te halen.