Topkwaliteit drukwerk voor de laagste prijs, dat vindt u alleen bij reclamebestellen.nl. Via deze zelfontwikkelde webshop formule bieden wij meer dan 1200 verschillende producten aan via meer dan 100 webshops (welke gefaseerd online komen). Momenteel kunt u bij ons terecht voor bedrukte reclamevlaggen, beachvlaggen, reclamesponzen, bouwhekdoeken en dranghekdoeken. Er zullen snel meerdere webshops onder deze formule online komen.

Meer dan 1200 producten

Reclamebestellen dient als portal voor alle producten die aangeboden worden. Vanuit deze portal kunnen klanten kiezen voor het product waarin ze geïnteresseerd zijn en deze gemakkelijk in de webshop bestellen. In totaal biedt de webshop meer dan 1200 verschillende producten, welke we gefaseerd in onze webshops gaan toevoegen.

“Met reclamebestellen willen wij een totaalpakket aanbieden aan onze klanten, waar ze verschillende soorten drukwerk kunnen bekijken, bestellen en alles in 1 keer kunnen betalen. Met deze formule spelen wij ook in op de huidige trends op het gebied van e-commerce en hopen wij onze (potentiële) klanten beter van dienst te kunnen zijn.”

Maatwerk Magento webshop

Reclamebestellen is gebouwd op het Magento CMS en is geheel gebouwd naar de standaarden van een degelijke webshop anno 2014. Bent u zelf ook op zoek naar een webshop om uw eigen producten aan te bieden? Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Media & Internet

Media & Internet

Media & Internet is in 2011 opgericht door Hans Priems en biedt klanten totaaloplossingen op het gebied van websites, webshops, online marketing en campagnes. Bij ons kunt u altijd terecht voor een betrouwbaar en persoonlijk service. Samen met klanten kijken wij naar de beste inzet van onze middelen om het maximale uit de wensen en doelen van klanten te halen.