Stuur ons een mail

Wij bieden u 24/7 ondersteuning en service via mail. Voor al uw vragen over onze producten en diensten zijn wij per mail bereikbaar via info@mediaeninternet.nl. U kunt ook het contactformulier op de contactpagina invullen. Wij proberen uw vragen op dezelfde werkdag te beantwoorden.

Bel ons

Wilt u ons telefonisch spreken? Geen probleem. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij tijdens kantooruren (8:00 tot 17:00) telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (013) 762 01 84.

Social Media

Wij zijn erg actief op social media. U kunt uw vragen ook aan ons stellen via Facebook, Twitter of Google+. Via social media kunnen wij erg snel met uw vragen aan de slag en krijgt u snel antwoord.

Wij bieden 24/7 service en ondersteuning bij al uw vragen. Vindt u het makkelijker om vragen of mogelijkheden persoonlijk te bespreken? Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak bij ons op kantoor of kom gewoon langs. Wij zijn doordeweeks geopend van 8:00 tot 17:00.

Media & Internet zit, samen met Sign People, in het kantoorpand aan de Jellinghausstraat 26 in Tilburg. Wij zijn goed bereikbaar vanuit de richtingen Breda, Waalwijk en Eindhoven. Kom gerust een langs, de koffie staat klaar.

Wij kunnen op afstand met uw computer verbinden. Klik op onderstaande knop om de software te downloaden.