Media & Internet

Media & Internet is in 2011 opgericht door Hans Priems en biedt klanten totaaloplossingen op het gebied van websites, webshops, online marketing en campagnes. Wij zijn uw internet marketing bureau waar u terecht kan voor een betrouwbaar product en persoonlijke service. Samen met u kijken wij naar de beste inzet van onze middelen om het maximale uit uw wensen en doelen te halen.

Wij vinden het belangrijk als klanten weten wat hun doel is en wat ze willen bereiken. Ons motto: Wij zijn pas tevreden als we minimaal de gestelde doelen bereikt hebben. Samen met de klant gaan we voor resultaat. De nadruk ligt daarbij niet op betaald resultaat, bijvoorbeeld via Google AdWords. Het organisch resultaat vinden we veel belangrijker. Dankzij onze duidelijke werkwijze en expertise in het vak weten wij hoe we dit resultaat kunnen behalen.

Voor alles op het gebied van websites, webshops en internet marketing kunt u terecht bij Media & Internet.

Het team

Mijn mening is dat jullie bureau de afgelopen jaren sterk gegroeid is in competenties en uitvoering van de door ons gevraagde diensten. Met name van de creativiteit en het inlevingsvermogen van de eigenaar, Hans Priems, wordt ik elke keer weer blij en verrast. Het draagt in ieder geval bij tot de positieve ontwikkeling van ons bedrijf in de markt.

Bas van Tilburg

Hans Priems

Eigenaar

Als eigenaar van Media & Internet zorg ik voor de verkoop en communicatie tussen mijn team en de klanten.

Marco

Programmeur

Met mijn talenkennis van PHP, Javascript, HTML en CSS kan ik voor elke klant een passende oplossing maken.

Dennis

Grafisch ontwerper

Ik vertaal de wensen van de klanten naar grafische ontwerpen. Op het gebied van illustraties en cartoons ben ik erg gedreven en help ik u graag verder.

Kim

Grafisch ontwerpster

Grafisch design en DTP werkzaamheden behandel ik in de breedste zin van het woord. Elke nieuwe opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging.

Sven

Online marketeer

Ik help u met de vindbaarheid van uw website, een effectieve social media campagne en alle andere aspecten op het gebied van online marketing.

FIFA Lover

Sven

Programmeur

Met mijn talenkennis van PHP, Javascript, HTML en CSS kan ik voor elke klant een passende oplossing maken.